Matchdag - Rögle på hemmaplan!
Publicerad: 2020-01-18
Inför match
Hockeylördag på hemmaplan du Örebro Hockey gästas av Rögle i Behrn Arena.

Örebro Hockey är tillbaka på hemmaplan med fem raka segrar inför dagens match mot Rögle. Laget befinner sig inför kvällens omgång på 3:e plats i tabellen med 63 poäng. Kvällens motståndare Rögle kommer senast från en förlust mot Luleå på hemmaplan och inför omgång 34 hittar vi Rögle på en 6:e plats i tabellen med 54 poäng. Örebro och Rögle har under säsongen drabbat samman vid två tillfällen och lagen har tagit varsin seger.

Örebro får idag klara sig utan Marcus Weinstock och Sakari Salminen. Rasmus Rissanen är fortsatt ett frågetecken till dagens match och spelar mest troligt inte. Örebro Hockeys senaste nyförvärv Robin Kovacs spelar inte mot Rögle. Forwarden väntas göra debut i Örebrotröjan på torsdag då Örebro gästas av Luleå hemma i Behrn Arena. Hur tränarteamet väljer att formera laget ikväll vet vi som vanligt två timmar innan nedsläpp.

Matchstart är kl 15:15 och i samband med dagens match är det även Kids Day med massvis av spännande aktiviteter för alla barn runt om i arenan.

Matchens profil
Matchens profil i kvällens match mot Rögle är Jonathan Andersson. 15 minuter efter slutsignalen i matchen mot Rögle har du möjligheten att träffa Jonathan i souvenirbutiken. Ta chansen att få din autograf eller bara kom förbi och prata med Jonathan. Souvenirbutiken hittar du på kortsidan bakom hemmastå.

Press & Kommunikation Ludwig Andersson