Daniel Viksten förlänger kontraktet med Örebro Hockey
Publicerad: 2015-07-30

I dag står det klart att Daniel Viksten stannar i Örebro Hockey i ytterligare tre år. Daniel Viksten svarade för en mycket bra debutsäsong i Örebro Hockey förra året. Viksten svarade för 29 poäng och utvecklades till en riktigt bra spelare i SHL samt gjorde debut i Tre Kronor.

Örebro Hockeys General Manager, Pontus Gustafsson, är nöjd med att Daniel stannar.

- Det känns såklart jättekul att kunna skriva ett långt avtal med Daniel. Det är en profilspelare för Örebro Hockey och han fick precis den utvecklingen förra året som vi hoppats på. Daniel har utvecklats till en bra SHL-spelare vilket bevisades med en plats i landslaget och debuten i Tre Kronor, säger Pontus Gustafsson.

Daniel Viksten är själv nöjd över den gångna säsongen och att ha förlängt med klubben.

- Det känns jättebra att ha skrivit på för tre år. Det är väldigt skönt att få klart det så tidigt så jag bara kan fokusera på ishockeyn. Jag trivs väldigt bra i klubben och i staden så det var inget svårt val att förlänga kontraktet, säger Daniel Viksten.

Förra säsongen gjorde Daniel 29 poäng, spelade i förstakedjan, spelade slutspel och gjorde debut i Tre Kronor.

- Jag har fått spela med väldigt bra spelare och det har gjort att jag utvecklats. Det var ganska stora steg att komma in i SHL, spela i förstakedjan samt debutera i Tre Kronor men jag känner att jag fått stort förtroende vilket gjort att jag kunnat spela ut och fått tid att komma in i det. Jag tror mycket på laget som vi har i dag. På pappret ser det riktigt bra ut och jag tror vi kommer göra det bra även i år, avslutar Daniel Viksten.

Kontraktet gäller i tre år.

Press och Informationschef Filip Nyängen