Djurgården förstörde festen i hemmapremiären
Publicerad: 2018-09-22
Nyhet
Efter en fin start på SHL-säsongen fick Örebro Hockey se sig besegrade av Djurgården i hemmapremiären.

Det blev en väldigt tuff hemmapremiär för Örebro Hockey som fick se sig besegrade av Djurgården med hela 2-8. Det var dock Örebro som startade matchen bäst och kunde och ta ledningen efter 4 minuters spel, genom Anton Hedman.

Innan den första perioden var slut hade dock Djurgården lyckats vända på matchen och gick in i periodpaus med en 1-2 ledning. I den andra perioden skapade Örebro massvis med chanser men effektiviteten löss med sin frånvaro. Istället var det Djurgården som lyckades göra periodens enda mål.

I den tredje perioden föll Örebro ihop totalt och Djurgården visade prov på det Örebro saknade matchen igenom, effektivitet. Djurgården gick upp i en 1-6 ledningen innan Marcus Björk reducerade till 2-6. Slutresultatet skrevs tillslut till 2-8.

Matchen igenom var det ett fantastiskt stöd från läktaren och Örebropubliken visade sig från sin bästa sida i ett fullsatt Behrn Arena.

Nästa hemmamatch spelas på torsdag när Linköping kommer på besök. Klicka här för att köpa din biljett till matchen.