• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar

VD:n har ordet!

8 november 2019 07:00
Nyhet

Örebro Hockeys VD Mikael Johansson sammanfattar säsongsinledningen.


Säsongsinledningen
Efter en tredjedel av säsongen befinner vi oss i topp av SHL. En historisk bedrift för Örebro Hockey och vi är glada och stolta över den fina inledningen av säsongen. Glada men inte nöjda! Ja, det är en mening som beskriver mycket. Vi har skapat goda förutsättningar inför fortsättningen av säsongen och vi ser med stor tillförsikt fram emot vad som komma skall, både på och utanför isen. Alla vi som jobbar i och runt klubben brinner för att uppfylla vår vision, Örebro Hockey ska vara Sveriges bästa hockeyklubb vad gäller sportslig kvalitet och total upplevelse.

Ett lag
Årets upplaga av Örebro Hockey är ett lag som varje dag jobbar tillsammans för att ta nästa steg. Med en stark grupp som drar åt samma håll kan man komma långt och det är en stor nyckel till framgången under inledningen av säsongen. Jag vill också passa på att lyfta fram vårt tränarteam och alla andra ”runt” laget som gör ett fantastiskt jobb och som står för ett modernt ledarskap och en tydlighet som skapar en trygghet dag ut och dag in. Precis som laget som kämpar tillsammans på isen är vi som arbetar på kontoret ett lag som tillsammans arbetar för att fylla Behrn Arena varje match och bygga intresset för hockeyn i Örebro.

Ett stöd och stämning som ingen kan slå
Behrn Arena har varit slutsåld under fyra hemmamatcher så här långt. Vi har en beläggningsgrad på drygt 95 % och vilken otrolig stämning det har varit i hemmaborgen. Det stöd och den uppslutning vi har är det ingen som kan slå, så sträck på er och var stolta över den stämning som ni alla är med och skapar. I detta sammanhang vill vi också uppmärksamma de 70-80 frivilliga funktionärer som gör en fantastisk insats varje match och ser till att alla trivs och känner sig trygga och säkra. Utöver detta har vi en fantastisk uppslutning från våra partners. Branschtidningen Sport & Affärer publicerade den årliga listan där man går igenom partnerintäkter för samtliga Sveriges idrottsklubbar. Där är vi glada och stolta över att kunna placera oss på en fjärde plats av samtliga idrottsklubbar i landet. Ett stort tack för ert stöd och fina engagemang.

Sporten
För att stärka upp och ta nästa steg rent sportsligt har vi rekryterat Stefan Bengtzén som ny GM (General Manager). Stefans roll som GM i Örebro Hockey fr.o.m. 18:e november innebär att han kommer ha det övergripande ansvaret för den sportsliga organisationen, vilket gör att vi förstärker den sportsliga organisationen avseende A-laget och utvecklingsverksamheten.

Det är inte bara A-laget som är serieledare bland klubbens alla lag. J18 med Kalle Olsson vid rodret leder J18 Elit Västra efter att laget har gått segrade ur 12 av 14 spelade matcher.

Vi är mitt i ett längre landslagsuppehåll och det är glädjande att se så många Örebroare i de olika landslagen. Mathias Bromé representerar Tre Kronor i Karjala Tournament. Simon Forsmark, Johan Persson och Marcus Limpar Lantz, alla födda 2003, representerar Sverige Team 17 i inofficiella VM i Kanada. Utöver det finns även Theodor Pistek, född 2001, med i det Tjeckiska juniorlandslaget och Jacob Pfeffer, född 2001, representerar det Österrikiska juniorlandslaget.

Nu blickar vi fram emot en ny spännande del av säsongen och jag hoppas att vi ses i Behrn Arena lördag den 16 november då vi gästas av Malmö Redhawks.

Laget Örebro Hockey Vinner och Förlorar Alltid Tillsammans!

Hockeyhälsningar,
Mikael Johansson, VD Örebro Hockey