Tisdag Tis 29 Mars Mar
Onsdag Ons 30 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Fredag Fre 1 April Apr
Lördag Lör 2 April Apr
Söndag Sön 3 April Apr
Måndag Mån 4 April Apr
Onsdag Ons 6 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Lördag Lör 9 April Apr
Söndag Sön 10 April Apr
Onsdag Ons 17 Augusti Aug
Fredag Fre 19 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Onsdag Ons 7 September Sep
Fredag Fre 9 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Tisdag Tis 27 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt

Välkommen, Tobias Thermell!

16 maj 2022 10:15
Nyhet

Tobias Thermell blir ny assisterande tränare i Örebro Hockey.


Tobias ansluter närmast från HV71, där han i rollen som assisterande tränare var med på HV71:s resa tillbaka till SHL. Tidigare har Tobias varit en del i Växjös tränarteam under tre säsonger och så sent som säsongen 2020/21 blev han svensk mästare när Växjö besegrade Rögle i finalen. Nu tar Tobias plats i Örebros tränarteam och det nya avtalet sträcker sig över säsongen 2023/2024.

– Vi är jätteglada över att kunna välkomna Tobias till Örebro Hockey. Tobias passar väldigt bra in i den profil som vi har sökt och med Tobias på plats har vi ett starkt och kompetent tränarteam. I Tobias får vi in en hockeykunnig och positiv person som sprider mycket glädje i sin omgivning. Under de senaste säsongerna har Tobias samlat på sig stor erfarenhet och vet vad som krävs för att vinna. Tobias kommer passa väldigt bra in i vårt arbetssätt och vi är övertygade om att Tobias kommer bli en stor tillgång, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Johansson.

– Först och främst känns det jättekul och inspirerande att komma till Örebro. Det finns ett väldigt stort driv här och det är något som jag ser framemot att bli en del av. Jag tycker att klubben har byggt upp något väldigt bra över en längre tid och med det stöd som finns i staden ska det bli spännande att vara med på den här resan. Jag hoppas kunna komma in och bidra med mina kunskapar och erfarenheter. För mig handlar mycket om att få gruppen att växa och på så sätt nå framgång som lag, säger Tobias Thermell.

Tobias Thermell
Ålder: 45 år
Roll: Assisterande tränare
Tidigare klubbar som tränar: BIK Karlskoga, Växjö och HV71
Aktuellt: Kontrakt med Örebro Hockey över säsongen 2023/2024