Endast 1 poäng med hem från Timrå
Publicerad: 2018-12-01
Det blev endast 1 poäng för Örebro Hockey mot Timrå, detta efter att Timrå avgjort med endast 2 sekunder kvar av förlängningen.

I den första perioden var det ett stort spelövertag för Örebro Hockey och laget skapade flertalet farliga målchanser. När laget fick chansen i powerplay kom också utdelningen. Aaron Palushaj dundrade in ledningsmålet, snyggt framspelad av Shane Harper och Nick Ebert.

I den andra perioden var det betydligt mer böljande spel och detta gjorde att båda lagen skapade några farliga målchanser. Timrå var dock det hetare laget i den andra perioden och kunde också göra 1-1 i powerplay.

Vi gick in i den tredje perioden med likaläge och det var Örebro som gick hårdast för segern. Trots flertalet farliga lägen lyckades inte Örebro få pucken förbi Niklas Svedberg och matchen gick till förlängning.

I förlängningen blev det som vanligt ett fartfyllt spel när lagen spelar 3 mot 3. Förlängningen såg länge ut att bli mållös men med endast 2 sekunder kvar. Ett otroligt tungt mål, då alla Örebrospelare trodde att pucken var blockerad.

Nästa match för Örebro Hockey spelas på torsdag den 6 december då Örebro tar emot Frölunda hemma i Behrn Arena.