Simon Forsmark stannar till 2024
Publicerad: 2021-12-17
Nyhet
Simon Forsmark har idag skrivit på ett rookiekontrakt som sträcker sig över säsongen 2023/24.

Simon är född och uppvuxen i Kumla, strax utanför Örebro. Under årets säsong har det blivit allt mer speltid för den talangfulla backen. Totalt har det blivit 17 matcher och en assist i SHL och i J20 har Simon imponerat med 25 poäng på 22 matcher. Nu står det klart att Simon passerat hundra spelade minuter i SHL och idag har han skrivit på ett rookiekontrakt med Örebro Hockey. Det nya avtalet sträcker sig över säsongen 2023/24.

– Vi är väldigt glada över att skriva ett längre avtal med Simon. Vi har hela tiden haft en plan för Simon och han är en spelare som vi ser en stor potential i. Den senaste tiden har Simon spelat mycket i SHL och tagit för sig på ett bra sätt. Med sitt spel sticker Simon ut i 03-kullen och vi ser nu framemot att fortsätta jobba med Simon för att han ska fortsätta utvecklas, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Johansson.

– Jättekul att skriva mitt första kontrakt med A-laget. Jag trivs väldigt bra i klubben och känner att det är här som jag vill fortsätta utvecklas, säger Simon Forsmark.

Simon befinner sig i skrivande stund på landslagsuppdrag med U19-landslaget. Intervju med Simon kommer under nästa vecka.

Simon Forsmark
Ålder: 18 år
Moderklubb: IFK Kumla
Position: Back
Längd: 187 cm
Vikt: 88 kg
Aktuellt: Nytt kontrakt över säsongen 2023/24

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson