• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Söndag Sön 17 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Onsdag Ons 20 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Idag 24 Mars Mar

Örebro fick se sig besegrade av Skellefteå

21 december 2018 22:30
Efter match

Örebro Hockey fick under fredagskvällen se sig besegrade av Skellefteå.


Örebro hockey tog under fredagskvällen emot Skellefteå hemma i Behrn Arena. Det var hemmalaget som inledde matchen bäst och tog också rättvist ledningen i matchen. Jordan Boucher satte 1-0 till Örebro och hemmalaget kunde rättvist gå till periodpaus med ledningen.

I den andra perioden jämnade spelet ut sig och Skellefteå kunde drygt halvvägs in i andra perioden kvittera till 1-1. Likaläget blev dock inte långvarigt. Rodrigo Abols satte distinkt 2-1 i krysset och Örebro hade ledningen inför den tredje perioden.

I den tredje perioden kom Skellefteå ut starkt och redan efter 2 minuter kom kvitteringen till 2-2. Örebro drabbades sedan hårt när Rasmus Rissanen fick matchstraff för checking to the head. Skellefteå tog tillvara på spelet med en man mer och med grygt 8 minuter kvar av tredje tog bortalaget ledningen för första gången. Örebro tog i slutminuten ut målvakten för att få till en kvittering, men istället kunde Skellefteå sätta 4-2 i tom kasse.

4896 personer hade under fredagskvällen tagit sig till Behrn Arena, ett stort tack för stödet i hemmaborgen. Nästa hemmamatch spelas på Annandagen då vi tar emot Rögle kl 18.00. Klicka här för att säkra din plats till matchen.