Örebro fick se sig besegrade av Skellefteå
Publicerad: 2018-12-21
Efter match
Örebro Hockey fick under fredagskvällen se sig besegrade av Skellefteå.

Örebro hockey tog under fredagskvällen emot Skellefteå hemma i Behrn Arena. Det var hemmalaget som inledde matchen bäst och tog också rättvist ledningen i matchen. Jordan Boucher satte 1-0 till Örebro och hemmalaget kunde rättvist gå till periodpaus med ledningen.

I den andra perioden jämnade spelet ut sig och Skellefteå kunde drygt halvvägs in i andra perioden kvittera till 1-1. Likaläget blev dock inte långvarigt. Rodrigo Abols satte distinkt 2-1 i krysset och Örebro hade ledningen inför den tredje perioden.

I den tredje perioden kom Skellefteå ut starkt och redan efter 2 minuter kom kvitteringen till 2-2. Örebro drabbades sedan hårt när Rasmus Rissanen fick matchstraff för checking to the head. Skellefteå tog tillvara på spelet med en man mer och med grygt 8 minuter kvar av tredje tog bortalaget ledningen för första gången. Örebro tog i slutminuten ut målvakten för att få till en kvittering, men istället kunde Skellefteå sätta 4-2 i tom kasse.

4896 personer hade under fredagskvällen tagit sig till Behrn Arena, ett stort tack för stödet i hemmaborgen. Nästa hemmamatch spelas på Annandagen då vi tar emot Rögle kl 18.00. Klicka här för att säkra din plats till matchen.