• Huvudsponsorer

Palushaj "Behrn Arena är en av ligans mest högljudda arenor"

8 juni 2018 08:35
Nyhet

I tisdags kunde Örebro Hockey och Sportchef Niklas Johansson presentera att Aaron Palushaj har skrivit på ett tvårskontrakt med klubben. Här kan du läsa om varför han valde Örebro och hans tankar inför säsongen.


Amerikanen Aaron Palushaj stod den gångna säsongen för 45 poäng i SHL och slutade med det sjua i poängligan. I tisdag stod det klart att Aaron kommer representera Örebro Hockey.

– Först och främst vill jag rikta ett stort tack till Örebro Hockey och alla fans för det varma välkomnandet, jag är verkligen förväntasfull över att få komma till Örebro, säger Aaron Palushaj som just befinner sig hemma i USA.

Örebro Hockeys Sportchef Niklas Johansson ser Palushaj som en av ligans bästa forwards och han förväntas vara en ledande spelare i laget. Aaron berättar att det fanns många andledningar till att valet just föll på Örebro.

– Det var många anledningar till att jag valde Örebro. När jag pratade med Niklas Johansson kände jag att jag verkligen gillade vart Örebro Hockey är påväg. Det känns som Örebro tar stora steg just nu och jag tror att klubben kommer vara ett framgångsrikt lag över tid. För mig var det en självklarhet att vara med på den resan, fortsätter Aaron.

Stämningen i Behrn Arena har fått stor uppmärksamhet i hockeysverige och det har inte undgått Örebro Hockeys senaste nyförvärv.

– Jag har spelat i Behrn Arena två gånger och jag måste säga att det är en av ligans mest högljudda arenor. Det är alltid fullsatt och jag ser verkligen framemot att spela inför hemmapubliken. Innan jag skrev på kontraktet pratade jag med många spelare i Örebro och alla hade bara fantastiska saker att säga om klubben och staden Örebro.

Just nu befinner sig Aaron i USA där han förbereder sig för fullt inför sin första säsong i Örebrotröjan.

– Mitt mål är att hjälpa Örebro till slutspel och där ska vi vara med och slåss på allvar. Jag tror verkligen på visionen som Niklas Johansson har satt upp tillsammans med tränarna. Jag är väldigt förväntansfull över att få komma till Örebro i slutet av Juli och jag hoppas att vi ses i ett kokande Behrn Arena, avslutar Aaron Palushaj.

Säsong 6 vill du inte missa - Säkra din plats med ett säsongskort!