McDonald's fortsätter stötta Örebro Hockey
Publicerad: 2021-08-26
Nyhet
McDonald's har under många år varit en viktig och trogen partner till Örebro Hockey. Idag är vi glada och stolta över att kunna presentera ett nytt partneravtal med McDonald's, där vi tillsammans jobbar mot nya mål.

– Jättekul att McDonald's vill fortsätta vara med på vår resa. Vi har haft ett starkt samarbete under åren och ser nu framemot att fortsätta utvecklas tillsammans. För oss är det även glädjande att Örebro Hockey-målet finns i deras utbud och att man på så sätt är med och stöttar vår juniorverksamhet, säger Örebro Hockeys Kommersiella Chef Jonas Almqvist.

– Vi har haft ett samarbete under en lång tid med Örebro Hockey. Örebro Hockey bedriver en seriös verksamhet och bidrar på många sätt till ett bättre samhälle. Organisationen har en bra värdegrund som vi på McDonald’s tycker är viktigt. Det nya samarbetet med Stadsmissionen visar att Örebro Hockey förstår värdet av att engagera sig i saker som man inte tjänar pengar på. McDonald’s tycker det är viktigt att barn och ungdomar rör på sig och därför har vi ett Örebro Hockey Mål som stöttar Örebro Hockeys juniorverksamhet under vinterhalvåret, säger Magnus Pojen på McDonald's.

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson