Johan Adolfsson ny instruktör på Hockeygymnasiet
Publicerad: 2019-01-22
Nyhet
Örebro Hockey kan nu meddela att Johan Adolfsson blir ny instruktör på Hockeygymnasiet.

Örebrosonen Johan Adolfsson har spelat 379 matcher i Örebrotröjan och var bland annat med och tog upp laget i SHL. Nu står det klart att Johan kommer vara en av instruktörerna på Hockeygymnasiet.

– Jag och Johan har haft kontakt under en längre tid och det känns väldigt bra att Johan väljer att vara med kring Hockeygymnasiet. Under tiden som Johan har sökt ny klubb har han tränat med oss i J20 och han har varit otroligt uppskattad bland killarna. I och med att Henrik Löwdahl tog steget upp till A-laget kände vi att vi behövde ta in ytterligare en person. Johan kommer att kunna bidra med sin erfarenhet och göra allt han kan för att hjälpa våra talanger i deras fortsatta utveckling, säger Örebro Hockeys Utveckling & Junioransvarige Jörgen Hägg.

– Riktigt roligt att få den här chansen och när jag fick frågan så kändes det väldigt naturligt. Jag har varit med och tränat med J20-laget och har varit lite av en ledare där. Ska bli kul att få den här chansen och jobba med alla de yngre spelarna i klubben, säger Johan Adolfsson.

Samtidigt är det också klart att Karl Kling tar över som huvudansvarig för Örebro Hockey U16.

– Jättekul att Karl vill ta den här chansen. Det känns som ett naturligt steg när Sebastian tog steget upp i J18. Karl har varit med killarna i två år nu och det känns helt rätt han tar över huvudansvaret, säger Jörgen Hägg.

Press & Kommunikation Ludwig Andersson