Talangfull målvakt klar för Örebro Hockey
Publicerad: 2017-08-21
Junior
Örebro Hockey och Utvecklingsansvarige Jörgen Hägg kan i dag berätta att talangfulle målvakten Emil Holmström, 15 år, är klar för klubben. Emil kommer senast från Nacka där han har spelat de två senaste säsongerna.

– Det är en väldigt talangfull målvakt som kommer hit till oss. Emil är född -02 och kommer börja gymnasiet ett år tidigare. Han kommer tillhöra J18 men även spela matcher med U16, berättar Utvecklingsansvarige & J20:s Head Coach Jörgen Hägg.

Örebro Hockeys Målvaktscoach Kristoffer Ericson är mycket nöjd över tillskottet.

– Emil är en mobil målvakt, bra med händer och fötter samt har stor spelförståelse. En riktigt duktig målvakt, topp i sin årskull i Sverige. Emil är träningsvillig och har alla möjligheter till att bli riktigt bra, kommenterar Kristoffer Ericson.

Emil själv kommenterar övergången:

– Det ska bli extremt kul att få möjligheten att spela i Örebro Hockey. Man känner verkligen att man har stöd från alla i föreningen från tränare, materialare, lagkamrater och alla andra som är involverade i Örebro Hockey. Jag har känt mig otroligt välkommen här sedan mitt första besök, vilket är en stor anledning till att jag valde just Örebro, säger Emil Holmström.

Producent & Redaktör Tony Jörtsö