Tung uddamålsförlust mot Frölunda
Publicerad: 2019-09-21
Örebro Hockey åkte under lördagen på en tung uddamålsförlust mot Frölunda.

Örebro Hockey fick under lördagskvällen se sig besegrade av Frölunda, gästerna drog det längsta strået och vann med 4-3. I den första perioden kom Örebro ut bra och Christopher Mastomäki kunde ge hemmalaget ledningen med 1-0 efter drygt tre minuter spelat.

I den andra perioden var det Frölunda för hela slanten och gästerna kunde också rättvist kvittera. Örebro kan annars tacka Dominik Furch för att man kunde lämna den andra perioden med ett oavgjort resultat.

I den tredje perioden kom hemmalaget ut bättre men det var gästerna som skulle ta ledningen. 1-2 kom genom Simon Hjalmarsson och 1-3 kom strax därefter genom Rhett Rakhshani. Örebro gav dock inte upp och Shane Harper kunde reducera till 2-3 med drygt nio minuter kvar av den tredje perioden. Shane var i klar där och med mindre än sju minuter kvar kunde Harper sätta dit kvitteringen till 3-3.

Det blev dock ett tungt slut på matchen för hemmalaget. I spel med en man mer kunde Ryan Lasch avgöra matchen med endast 34 sekunder kvar. Ett otroligt tufft slut för laget och hemmapubliken.

Ett stort tack till alla 5258 personer som var på plats i Behrn Arena under lördagskvällen.