J20 besegrade Linköping i första 8-delsfinalen
Publicerad: 2018-03-14
Junior
Örebro Hockeys J20 gick segrande ur den första 8-delsfinalen mot Linköping.

Under onsdagskvällen spelades den första 8-delsfinalen mellan Örebro Hockey J20 och Linköping. I den första perioden kunde Örebro ta ledningen med 1-0 genom Maksim Semjonov, snyggt framspelad av Carl Wassenius. I den andra perioden visade Isak Mantler klass i Örebromålet och Örebro kunde ta med sig em 1-0-ledning in till den tredje perioden.

Den tredje perioden var en jämn tillställning men till slut kunde inte ens Isak Mantler stå emot. Linköping kunde kvittera med mindre än 4 minuter kvar och matchen gick således till förlängning. I förlängningen var det Örebro som hade det mesta av spelet och efter drygt 4 minuter kunde man avgöra genom backen Wilmer Lindblad.

Segern innebär att J20 nu har 1-0 i matcher. Nästa match spelas på fredag kl 19.00 i Linköping och då har J20 chansen att säkra en plats i kvartsfinalen.

Redan imorgon, torsdag, är det dags för ny slutspelsmatch. Då tar J18 emot Linköping i den första 8-delsfinalen. Matchen startar kl 19.00 i Behrn Arena och det är som vanligt fir entré.

Örebro Hockey J20 - Linköping 2-1 (1-0,0-0,0-1,1-0)
1-0, Maksim Semjonov, assiterad av Carl Wassenius.
2-1, Wilmer Lindblad, assisterad av Glenn Gustafsson & Arvid Henriksson.