• Huvudsponsorer

Fyll Behrn Arena

17 mars 2020 12:50
Nyhet

Örebro Hockey har sedan beslutet kom att säsongen 2019/20 ställs in mottagit ett otroligt stöd och fått många frågor kring hur man kan vara med och stötta klubben. Därför har vi nu släppt upp biljettförsäljningen till den tilltänkta åttondelsfinalen på hemmaplan den 24 mars.


Hur många Behrn Arena kan vi fylla?
Det stöd och engagemang som Örebro Hockey har mottagit från supportrar, partners och alla som brinner för klubben är otroligt. Under säsongen visade ni återigen att vi har Sveriges bästa fans. Med en beläggning hemma i Behrn Arena på 97 % är vi bäst i SHL.

Tisdag den 24 mars var tanken att Örebro Hockey skulle spela den första åttondelsfinalen på hemmaplan. Nu har du chansen att köpa fiktiva biljetter och samtidigt stötta Örebro Hockey ekonomiskt.

Biljetter finns att köpa fram till tisdag den 24 mars kl 19:00. Inga begränsningar i hur många biljetter man kan köpa.
Ståplats: 50 kr (Räknas som en biljett).
Sittplats: 100 kr (Räknas som två biljetter).
VIP Lounge: 500 kr (Räknas som 10 biljetter).
Klicka här för att köpa din biljett.

Nu låter vi biljetträknaren smattra och ser hur många Behrn Arena vi kan fylla. Vi uppdaterar självklart med aktuella siffror via sociala media precis som vanligt. Sprid detta vidare, tagga oss i sociala medier och använd #FyllBehrn.

Var rädda & ta hand om varandra. Tillsammans kommer vi tillbaka starka.

Till dig som redan hade förlängt ditt säsongskort till åttondelsfinal 1 så kommer du självklart få tillbaka dina pengar. Detta då det var den bästa möjliga hanteringen för vår biljettleverantör. Vi ber om tålamod då det kan ta 1-2 veckor på grund av hårt tryck. Vill du fortfarande vara med och stötta med en eller fler biljetter behöver du göra ett nytt köp.