Lördag Lör 15 Maj Maj
Onsdag Ons 11 Augusti Aug
Onsdag Ons 18 Augusti Aug
Fredag Fre 20 Augusti Aug
Onsdag Ons 25 Augusti Aug
Fredag Fre 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 2 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Tisdag Tis 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Tisdag Tis 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt

Kristian Näkyvä klar för tre nya år

2 augusti 2020 18:00
Nyhet

Örebro Hockey är glada över att kunna meddela att Kristian Näkyvä är friskförklarad efter sin cancerbehandling och nu har skrivit på ett nytt 3-årsavtal med Örebro Hockey.


Kristian Näkyvä har under sina två säsonger i Örebro Hockey varit en av lagets ledande spelare. Med sitt fina tvåvägsspel, offensiva hot och förmågan att spela många minuter har han varit en viktig pusselbit i lagbygget. I februari mottog vi det chockerande beskedet att Kristian drabbats av testikelcancer. Kristian har sedan beskedet kom genomgått operation och behandligar. Under hela processen har Kristian visat prov på en enorm styrka och där hela hockeyfamiljen verkligen stöttat honom genom resan. Idag är Kristian helt friskförklarad och Örebro Hockey är oerhört glada över att kunna meddela att Kristian har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 2022/23.

– Först och främst är vi väldigt glada för Kristians skull och att han nu är helt friskförklarad. Kristian är en toppback i ligan och en viktig spelare för Örebro Hockey. Det är glädjande att vi i kamp med andra lag och andra ligor har kunnat skriva ett längre avtal med Kristian och det ska bli spännande att se vad vi kan åstadkomma tillsammans, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Johansson.

– Jag är extremt glad över att ha skrivit på för tre nya år med Örebro Hockey. Det stöd som jag har haft under min tuffa situation har varit helt otrolig och nu ser jag verkligen framemot att komma tillbaka ännu starkare och vara med på den här nya resan, säger Kristian Näkyvä.

Kristian Näkyvä kommer att ansluta till övriga laget under oktober månad, detta på grund av skattetekniska skäl.