Publikinformation till hemmapremiären
Publicerad: 2021-09-06
Nyhet
På lördag är det äntligen dags för hemmapremiär då vi tar emot Rögle hemma i Behrn Arena. Matchstart är kl 18:00 och här hittar du all information inför lördagens match.

Till lördagens hemmapremiär kommer vi kunna välkomna ca. 2000 personer till Behrn Arena. Biljetterna kommer att gå till våra säsongskortsinnehavare samt partners. Viktigt att notera är att de ordinarie säsongskorten ej gäller utan nya biljetter behöver bokas för alla med säsongskort/partnerskap. För alla logeägare och Diamondpartners gäller ordinarie kort.

Under måndagen har mail gått ut till alla med säsongskort/partnerskap. Där finns all information gällande hur och när man bokar biljett. Alla som efterskänkte 100 % av sitt säsongskort under föregående säsong kommer få förtur att boka sin plats.

Vi uppmanar alla med säsongskort/partnerskap att hålla koll på mailen.

I samband med hemmapremiären kommer arenan delas upp i sektioner med separata entréer för att kunna genomföra evenemanget på ett säkert sätt. Viktigt att man går in via den entré man blir tilldelad samt sitter på anvisad sittplats i arenan.

Då vi har ett begränsat antal platser pga rådande restriktioner kan biljetterna ta slut snabbt. Skulle du med säsongskort/partnerskap inte lyckas få plats till hemmapremiären kommer du ha förtur att boka din plats till match två. Så kommer vi jobba så länge rådande restriktioner gäller. Detta för att kunna erbjuda så många som möjligt chansen att vara på plats i Behrn Arena.

Vid frågor eller funderingar kontakta oss på [email protected].

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson