Tisdag Tis 29 Mars Mar
Onsdag Ons 30 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Fredag Fre 1 April Apr
Lördag Lör 2 April Apr
Söndag Sön 3 April Apr
Måndag Mån 4 April Apr
Onsdag Ons 6 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Lördag Lör 9 April Apr
Söndag Sön 10 April Apr
Onsdag Ons 17 Augusti Aug
Fredag Fre 19 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Onsdag Ons 7 September Sep
Fredag Fre 9 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Tisdag Tis 27 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt

Seger i årets sista match

30 december 2019 21:20
Efter match

Örebro Hockey tog tre sköna poäng i årets sista match då Linköping besegrades med 2-1


Årets sista match spelades i Linköping under måndagen. Hemmalaget kom ut starkt och satte hård press på Örebro men det var Örebro som fick första pucken i nät. Anton Widmark, född -00, tryckte in en retur men målet dömdes dock bort efter videogranskning. Med halva den första perioden spelad fick Örebro chansen i powerplay och då kom också ledningsmålet. Jonathan Andersson sköt från blå, Ludvig Rensfeldt skymde framför mål och Glenn Gustafsson kunde trycka in pucken till 1-0. Resterande del av perioden handalde mycket om att försvara sig för Örebro. Detta efter att Marcus Weinstock utvisats 5 minuter + 20 minuter för Checking to the head. Örebro klarade av spelet i numerärt underläge och kunde gå till pausvila med en 1-0-ledning.

I den andra perioden fick Örebro en riktig drömstart. Shane Harper åkte igenom Linköpingsförsvaret och serverade Mathias Bromé till öppet mål. Matchias tackade och tog emot och 2-0 var ett faktum. Den andra perioden handlade mycket om Örebro som under långa stunder tryckte ner Linköping. Det skulle dock inte bli några fler mål i perioden och Örebro kunde ta med sig en tvåmålsledning inför den tredje perioden.

I den tredje perioden försvarade Örebro sig på ett bra sätt. Hemmalaget hade inte många klara målchanser man med några minuter kvar att spela la man i en växel till. Med drygt två minuter kvar att spela kom och reduceringen för Linköping. Men närmare än så kom inte Linköping och Örebro kunde hålla undan och ta med sig tre sköna poäng hem till Örebro.

Riktigt kul att se så mycket Örebroare på plats i Linköping. Det skapades en härlig stämning från bortaklacken och ett stort tack till alla som var på plats och stöttade laget.

Nu väntar lite nyårsfirande innan det har blivit dags för nya matcher under 2020. Nästa match spelas lördagen den 4 januari då Örebro tar sig an Malmö på bortaplan.