Matchdag - Leksand på hemmaplan!
Publicerad: 2019-12-17
Inför match
Härlig Hockeytisdag på hemmaplan då vi gästas av Leksand.

Äntligen har det blivit dags för hemmamatch igen. Landslagsuppehållet är över och under tisdagskvällen tar vi emot Leksand i Behrn Arena. Trycket på biljetter till matchen har varit stort och det är nu helt slutsålt, vilket borgar för en härlig kväll.

Örebro Hockey har tränat under söndagen och måndagen precis som planerat. Linus Öberg är borta med Juniorkronorna som nu har samlats inför Junior-VM. Max Lindholm är tillbaka från sin utlåning och spelar ikväll mot Leksand. I övrigt är alla spelare tillgängliga och det återstår att se hur tränarteamet väljer att formera laget. Svaret på hur Örebro Hockey väljer att ställa upp ikväll får vi som vanligt två timmar innan nedsläpp.

Teddy Bear Toss ikväll!
I samband med kvällens mot Leksand har det blivit dags för Teddy Bear Toss till förmån för stiftelsen Nyckelfonden vid Universitetssjukhuset i Örebro. Nallarna finns att hämta ut vid samtliga entréer i Behrn Arena och för dig som inte köpt din nalle ännu kommer du även kunna göra det på plats ikväll. Under första periodens powerbreak kommer sedan samtliga nallar kastas in på isen. Viktigt att man inte tar bort plasten från nallarna då spelarna under onsdagen lämnar nallarna till barnavdelningen på Universitetssjukhuset i Örebro.

Matchens Profil!
Matchens profil i kvällens match mot Leksand är Ludvig Rensfeldt. Efter kvällens match kan du träffa Ludvig i souvenirbutiken. Ta chansen att få din autograf eller bara kom förbi och prata med Ludvig. Souvenirbutiken hittar du på kortsidan bakom hemmastå.

Nedsläpp är kl 19:00. Se till att komma i tid och klä dig i rött. Kan du inte vara på plats i Behrn Arena ser du som vanligt matchen via Cmore.

Press & Kommunikation Ludwig Andersson