Mikael var först ut med att förnya sitt säsongskort
Publicerad: 2016-05-04

Det tog Mikael Eliasson knappt två minuter från att första mail gått ut från klubben om att förnya sitt säsongsabonnemang till dess att Mikael hade gjort sitt köp. Med detta var Mikael snabbast av alla supportrar. Vi ringde upp entreprenören Mikael för att höra hans tankar om klubben och kommande säsong. 

Du var otroligt snabb på att förnya ditt säsonskort, vad kommer det sig?

- Först och främst tycker jag att hockey är jäkligt kul och Örebro ligger mig varmt om hjärtat sedan några år tillbaka.

Vad betyder Örebro Hockey för dig?

- Jag är född i Karlstad så innan jag flyttade till Örebro var det Färjestad som gällde men nu är det Örebro Hockey för hela slanten. Det har varit otroligt roligt att vara med på den fantastiska resa som klubben gjort de senaste säsongerna.

Vem tar du med dig på matcherna?

- Det brukar bli min dotter eller någon bekant. Det är väl i ärlighetens namn min dotter som är den allra mest engagerade, hon kan allt om alla spelare i klubben. För min del som är aktiv inom näringslivet här i Örebro är det även ett ställe där man kan träffa många affärsbekanta. Det är en bra miljö för ett lite mer avslappnat affärsmöte.

Hur länge har du haft säsongskort i klubben?

- Det här är andra året. Tidigare har det mest blivit strömatcher men jag är väldigt nöjd med att vara säsongskortsinnehavare så nu är tanken att fortsätta många år framöver. Det är fantastisk stämning på hemmamatcherna men ibland är det nästan lite synd att arenan är så pass liten som den är med tanke på att det kan vara svårt att få biljetter.

Har du någon favoritspelare i klubben? Vad tror du om klubbens nyförvärv?

- Det måste ju vara Julius Hudacek. Dottern gillar någon av de yngre killarna. Det ska tydligen vara någon som är snygg men fråga mig inte vem. Jag har bara läst lite snabbt men han från NHL, Joakim Andersson tror jag kan visa sig vara riktigt bra.

Vad tror du om nästa säsong?

- Jag tror att det går bättre än förra säsongen. Topp fem sen får vi se vad som händer i ett slutspel.

Nedräkningen har bara börjat och det är inte mer än 145 dagar kvar till hemmapremiären! Längtar du lika mycket som oss till säsongen 2016/17? Gör i så fall som Mikael och förläng ditt säsongsabonnemang med Örebro Hockey.

Fram till och med den sista maj ges alla ni som tidigare har haft säsongskort förtur att säkra upp era biljetter. Den första juni släpper vi övriga säsongskort!

Vill du ha hjälp eller har du andra frågor eller funderingar kontakta oss gärna på 019-13 00 30 eller maila oss på [email protected] eller [email protected]

Är du intresserad av att teckna ett nytt säsongskort? Maila oss på [email protected]

Tack för allt stöd under föregående säsong, vi hoppas ni vill vara med oss även kommande säsong!

Webbredaktör Filip Berglund