Uddamålsförlust mot Leksand
Publicerad: 2021-02-20
Efter match
Örebro Hockey åkte på en sur förlust under lördagen då Leksand vann med uddamålet i Behrn Arena.

Örebro Hockey hade tolv raka segrar mot Leksand inför lördagens match. Segersviten mot laget från Dalarna bröts under lördagskvällen och slutresultatet skrevs till 1-2. Örebro tog ledningen i den första perioden genom Robert Leino. En ledning som laget lyckades hålla en bit in i den tredje perioden. Två snabba mål från Leksand gjorde att hemmalaget fick jaga för en kvittering i slutminuterna. Trots några farliga chanser lyckades inte Örebro få in pucken och Leksand kunde lämna Örebro med alla tre poängen.

Örebro–Leksand 2–1 (1–0, 0–0, 1–2)
Första perioden: 1–0 (08.03) Robert Leino (Emil Larsson, Robin Kovacs).

Andra perioden: –

Tredje perioden: 1–1 (05.49) Mattias Göransson (Marek Hrivik, Matt Caito). 1–2 (08.08) Patrik Zackrisson (Oskar Lang, Jonas Ahnelöv).

Skott: 32–28 (11–9, 9–12, 12–7)

Utvisningar: ÖHK 6x2. LIF 4x2

Klicka här för mer statistik från matchen.