Lördag Lör 15 Maj Maj
Onsdag Ons 11 Augusti Aug
Onsdag Ons 18 Augusti Aug
Fredag Fre 20 Augusti Aug
Onsdag Ons 25 Augusti Aug
Fredag Fre 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 2 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Tisdag Tis 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Tisdag Tis 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt

Starkt samarbete fortsätter

14 juli 2021 10:25
Nyhet

Prinfo Welins har under många år varit en viktig partner till Örebro Hockey. Nu fortsätter samarbetet då Prinfo Welins tecknat ett nytt avtal som Diamondpartner.


Prinfo Welins hjälper företag att nå ut med sin marknadsföring, till sin utvalda målgrupp på bästa tänkbara sätt. Med sina 112 års långa erfarenhet levererar Prinfo Welins en helhetslösning när det kommer till tryck, print och formgivning, i stora som små format. Sedan 1 januari 2021 har Prinfo Welins gått ihop med TrioTryck. Tillsammans erbjuder de dig ännu bättre tryck, print och formgivning, i stora som små format. Med sin bas i Örebro har Prinfo Welins varit en trogen partner till Örebro Hockey och nu förlängs samarbetet ytterligare. Prinfo Welins har idag skrivit på ett nytt avtal som Diamondpartner över säsongen 2021/22.

– För oss var det inget svårt beslut att fortsätta ytterligare en säsong med Örebro Hockey. Vi har varit med sedan avancemanget till SHL 2013 och tycker att affärsnätverket är det bästa Örebro har att erbjuda. Vi hoppas på fortsatta sportsliga framgångar på både herr, dam och juniorsidan och ser fram emot vårt fortsatta goda samarbete över säsongen 2021/22, säger Patrik Milleskog på Prinfo Welins.

– Jättekul att Prinfo Welins väljer att förlänga som Diamondpartner. Prinfo har varit en viktig del i partnernätverket och varit med på hela resan i SHL. Vi ser nu fram emot att fortsätta vårt fina samarbete över säsongen 2021/22, säger Åsa Fredriksson på Örebro Hockey.

Klicka här för att läsa mer om Prinfo Welins.