Stena Recycling förlänger
Publicerad: 2021-09-21
Nyhet
Stena Recycling har under många år varit en viktig partner till Örebro Hockey. Ett långt och givande samarbete förlängs nu över säsongen 2021/22.

Stena Recycling samlar in allt tänkbart restmaterial som uppstår från både verksamhet och produktion. Materialen förädlas och kan leva vidare som råvaror till nya produkter eller ny energi. På så vis blir återvinning en hållbar affär för ditt företag samtidigt som man tillsammans hjälps åt att maximera en återanvändning av jordens ändliga resurser.

Med 1 600 medarbetare och närmare 90 anläggningar är Stena Recycling ett av Sveriges ledande återvinningsföretag. Nu fortsätter samarbetet mellan Örebro Hockey och Stena Recycling även över säsongen 2021/22.

– För Stena Recycling AB är partnerskap viktigt och vi ser Örebro Hockey som en utmärkt partner där vi i nätverket ges mycket bra möjligheter att just nätverka. Att vi sedan på nära håll får stötta Örebro Hockey på resan till SM-guld är naturligtvis något som triggar. Klubbens målsättning är på många sätt lika hur Stena Recycling jobbar och har som målsättning. Målet är helt enkelt att vara det bästa alternativet och bästa upplevelsen, säger Åke Algotsson Filialchef för Stena Recycling.

– Stena Recycling är ett starkt varumärke i Sverige och har över tid varit en stark partner till oss. Vi är stolta att synas tillsammans med Stena Recycling och ser nu framemot att fortsätta vårt samarbete över säsongen, säger Åsa Fredriksson säljare på Örebro Hockey.

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson