Örebro Hockey förlänger med Bobbo Petersson
Publicerad: 2014-09-22

I dag står det klart att Örebro Hockey förlänger kontraktet med Bobbo Petersson. Den 22-åriga backen kom till Örebro från Linköping säsongen 2013-14 då han först lånades in men har efter det tillhört Örebro Hockey. Förra säsongen spelade Bobbo 45 matcher i SHL och Kvalserien.

- Bobbo är en spelare som har allt som vi definierar som Örebrospelaren. Han är alltid väl förberedd, jobbar hårt för sin och klubbens utveckling. Han hanterar de mentala påfrestningarna som är stora för en elitspelare på ett mycket bra sätt. När det är dags för träning och match så ger Bobbo alltid hundra procent. Han är orädd och hänsynslös i arbetet att nå sina egna och klubbens mål till framgång. Bobbo står för den attityd vi vill ha med oss när vi utvecklar Örebro Hockey. Det känns oerhört bra att redan nu ha klart med en riktig karaktärsspelare i lagbygget för framtiden, säger General Manager Pontus Gustafsson.

Karlskronasonen blir fortsatt Örebroare.

- Det känns fantastiskt. Det är jättekul att en klubb i Sverige tror så mycket på mig som 22-åring. Vi har ett tränarteam som är väldigt engagerat och som jag tror kan utveckla mig som spelare. Jag vill hela tiden bli bättre och tränarna här i klubben är det perfekta hjälpmedlet för mig att lyckas, säger Bobbo Petersson.

Kontraktet gäller över tre år.

Press och Informationschef Filip Nyängen