• Huvudsponsorer

Här är årets kaptener

4 september 2019 15:58
Nyhet

Örebro Hockey presenterar stolt årets kaptener.


Lagkapten
Christopher Mastomäki, 22 år.
Christopher gör nu sin tredje säsong i Örebro Hockey och under föregånde säsong tog han stora steg, både på och utanför isen. En stark avslutning på säsongen resulterande även i att Christopher debuterade i Tre Kronor. Säsongen 2019/20 kommer Mastomäki vara Örebro Hockey lagkapten.

Assisterande kapten
Stefan Warg, 29 år.
Örebrosonen Stefan Warg är nu tillbaka i Örebrotröjan från start. Stefan har under de senaste åren samlat på sig stor erfarenhet och hunnit med närmare 200 matcher i SHL. Stefan är en viktig kugge i det defensiva spelet och kille som tar för sig, både på och utanför isen. Stefan kommer under säsongen 2019/20 vara en av Örebro Hockey Assisterande lagkaptener.

Assisterande kapten
Marcus Weinstock, 35 år.
Marcus Weinstock går nu in i sin tionde raka säsong i Örebrotröjan. Marcus har varit med på hela resan från Allsvenskan till spel i SHL. Marcus är med sin erfarenhet en viktigt pjäs i organisationen och kommer under säsongen 2019/20 vara en av Örebro Hockeys Assisterande lagkaptener.

Assisterande kapten
Rasmus Rissanen, 28 år.
Rasmus Rissanen gör nu sin andra säsongen i Örebro Hockey. Den finska backen har hunnit med närmare 300 matcher i AHL och är med sitt spel en viktig del i det defensiva spelet. Rasmus kommer under säsongen 2019/20 vara en av Örebro Hockeys Assisternade lagkaptener.

Genrepet fredag kl 19:00
Örebro Hockey-HV71
Ståplats- och sittplatsbiljetter finns att köpa för endast 50 kr. Klicka här för att säkra din plats.

Matchen ingår för alla med säsongskort.
Säsongskort ståplats från 995 kr hittar du här.
Säsongskort sittplats från 2000 kr hittar du här.