"Tack för allt" Läs Kalle Olssons känslosamma tackbrev här
Publicerad: 2019-04-02
Nyhet
Sju säsonger och 339 matcher i Örebrotröjan. Läs Kalle Olssons känslosamma tackbrev här.

I 7 år har jag nu krigat, kämpat och spelat med hela mitt hjärta för Örebro Hockey. Första säsongen, 2012/13, i Örebrotröjan kom att vara ett av mina bästa hockeyminnen när vi gick upp i SHL. Att fått följa med på denna resa har varit helt fantastiskt. Det har varit en ära att få följa med klubbens utveckling till att bli ett SHL-lag för sjunde året i rad och jag önskar att fansen i framtiden ska få fira ett SM-Guld, för det är ni värda!

Jag kommer aldrig glömma känslan av att spela för en fullsatt Behrn Arena. Den otroliga känslan att få höra den höga smällen, åka in genom slottet och sedan höra 5500 i publiken som klappar och hejar på oss match efter match. Det är få förunnat att ha spelat för samma klubb i 7 år i dagens hockey och jag är för evigt tacksam att klubben, ledningen, publiken och mina lagkamrater alltid fått mig och min familj att trivas. Stort tack!

Efter 339 matcher, 4 nya tänder, X antal stygn, frakturer lite här och där så tackar nr 85 för sig i Örebro Hockey och låter framtiden visa vad som händer här näst.

Tack för allt!

DET ÄR VI SOM ÄR ÖRERBO!

#85 Kalle Olsson