• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Tisdag Tis 26 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb

Löwdahl ny huvudtränare i J20

21 maj 2019 10:47
Nyhet

Idag står det klart att Henrik Löwdahl blir ny huvudtränare i Örebro Hockey J20. Henrik kommer att assisteras av Oscar Dahlgren.


Henrik Löwdahl behöver ingen närmare presentation. Med 18 säsonger i klubben som spelare, var av 8 säsonger som lagkapten, har Löwdahl varit Örebro Hockey trogen hela sin spelarkarriär. Efter spelarkarriäreren har Henrik varit huvudtränare i J18 och i slutet av förra säsongen tog han steget upp som assisterande tränare i A-laget. Nu står det klart att Henrik går tillbaka till juniorverksamheten som huvudtränare i J20.

– Det känns otroligt bra att vi få in Henrik som huvudtränare i J20. Med sin erfarenhet och klubbhjärta kommer han ha en ovärderlig roll i juniorverksamheten. Henrik har varit ansvarig i J18 och dessutom varit med i A-laget under en period som assisterande tränare. Vi håller på att bygga något bra på juniorsidan och Henrik kommer vara en viktig länk mellan juniorverksamheten och A-laget, säger Örebro Hockeys Utvecklingsansvarig Magnus Löwdahl.

– En spännande utmaning för min del. Jag trivs otroligt bra i juniorverksamheten och brinner för att utveckla och utbilda våra yngre spelare. Tiden som assisterande tränare i A-laget var nyttig för min del och jag känner att jag samlat på mig erfarenhet som jag kommer ha stor nytta av i framtiden, säger Henrik Löwdahl.

Henrik kommer under säsongen att assisteras av Oscar Dahlgren. Oscar hade rollen som assisterande tränare i J20 även under föregående säsongen, men har har också fungerat som skridskocoach för alla våra lag.

– Det känns skönt att kunna bygga vidare på kontinuiteten. Oscar går nu in på sin andra säsong som assisterande tränare i J20. Oscar har samlat på sig erfarenhet i sin roll som assisterande förbundskapten för Damkronorna och har en viktig roll i den individuella skridskotekniken för föreningens spelare från U16-A-lag. Det känns helt rätt att Oscar och Henrik kommer leda J20 och fortsätta utveckla juniorverksamheten framåt, säger Örebro Hockeys Utvecklingsansvarig Magnus Löwdahl.

– Det känns kul och inspirerande att fortsätta ytterligare ett år. Det ska bli spännande att arbeta tillsammans med Henrik under säsongen och samtidigt fortsätta utveckla juniorverksamheten i klubben, säger Oscar Dahlgren.