• Huvudsponsorer

Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Augusti Aug
Fredag Fre 16 Augusti Aug
Tisdag Tis 20 Augusti Aug
Onsdag Ons 28 Augusti Aug
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Söndag Sön 1 September Sep
Fredag Fre 6 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt

Löwdahl ny huvudtränare i J20

21 maj 2019 10:47
Nyhet

Idag står det klart att Henrik Löwdahl blir ny huvudtränare i Örebro Hockey J20. Henrik kommer att assisteras av Oscar Dahlgren.


Henrik Löwdahl behöver ingen närmare presentation. Med 18 säsonger i klubben som spelare, var av 8 säsonger som lagkapten, har Löwdahl varit Örebro Hockey trogen hela sin spelarkarriär. Efter spelarkarriäreren har Henrik varit huvudtränare i J18 och i slutet av förra säsongen tog han steget upp som assisterande tränare i A-laget. Nu står det klart att Henrik går tillbaka till juniorverksamheten som huvudtränare i J20.

– Det känns otroligt bra att vi få in Henrik som huvudtränare i J20. Med sin erfarenhet och klubbhjärta kommer han ha en ovärderlig roll i juniorverksamheten. Henrik har varit ansvarig i J18 och dessutom varit med i A-laget under en period som assisterande tränare. Vi håller på att bygga något bra på juniorsidan och Henrik kommer vara en viktig länk mellan juniorverksamheten och A-laget, säger Örebro Hockeys Utvecklingsansvarig Magnus Löwdahl.

– En spännande utmaning för min del. Jag trivs otroligt bra i juniorverksamheten och brinner för att utveckla och utbilda våra yngre spelare. Tiden som assisterande tränare i A-laget var nyttig för min del och jag känner att jag samlat på mig erfarenhet som jag kommer ha stor nytta av i framtiden, säger Henrik Löwdahl.

Henrik kommer under säsongen att assisteras av Oscar Dahlgren. Oscar hade rollen som assisterande tränare i J20 även under föregående säsongen, men har har också fungerat som skridskocoach för alla våra lag.

– Det känns skönt att kunna bygga vidare på kontinuiteten. Oscar går nu in på sin andra säsong som assisterande tränare i J20. Oscar har samlat på sig erfarenhet i sin roll som assisterande förbundskapten för Damkronorna och har en viktig roll i den individuella skridskotekniken för föreningens spelare från U16-A-lag. Det känns helt rätt att Oscar och Henrik kommer leda J20 och fortsätta utveckla juniorverksamheten framåt, säger Örebro Hockeys Utvecklingsansvarig Magnus Löwdahl.

– Det känns kul och inspirerande att fortsätta ytterligare ett år. Det ska bli spännande att arbeta tillsammans med Henrik under säsongen och samtidigt fortsätta utveckla juniorverksamheten i klubben, säger Oscar Dahlgren.