Stefan Klockare till Tre Kronor
Publicerad: 2022-04-11
Nyhet
Stefan Klockare lämnar Örebro Hockey för att ta sig an uppdraget som assisterande förbundskapten i Tre Kronor.

Det blev bara en säsong i Örebro Hockey för Stefan Klockare. Trots ett år kvar på kontraktet väntar nu nya utmaningar. Stefan tar sig nu an rollen som assisterande förbundskapten i Tre Kronor och det nya avtalet med förbundet sträcker sig över säsongen 2025/26.

– Först och främst är jag väldigt stolt och glad över att få frågan, samtidigt är jag otroligt tacksam att Örebro ger mig den här chansen trots att jag hade ett år kvar på kontraktet. Jag och min familj har trivts väldigt bra i staden och klubben och det ska bli spännande att följa Örebro Hockeys fortsatta resa, säger Stefan Klockare.

– När Stefan kom med frågan till oss kände vi en stor glädje för Stefans skull och samtidigt är det något som vi som klubb ska känna oss stolta över. Ett sådant ärofyllt uppdrag kände vi direkt att vi inte ville hindra Stefan från. Vi är övertygande om att Stefan kommer vara en stor tillgång för utvecklingen av svensk hockey. Vi tackar Stefan för hans tid i klubben och önskar honom stort lycka till, säger Stefan Bengtzén.

– Rekryteringen för att hitta en ny assisterande tränare är nu i full gång, avslutar Bengtzén.

Längre intervju med Stefan kommer under eftermiddagen.

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson