• Huvudsponsorer

Fredag Fre 15 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Augusti Aug
Fredag Fre 16 Augusti Aug
Tisdag Tis 20 Augusti Aug
Onsdag Ons 28 Augusti Aug
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Söndag Sön 1 September Sep
Fredag Fre 6 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt

Eriksson: "3 poäng som gäller ikväll"

26 december 2018 12:15
Inför match

Julfirandet är över för Örebro Hockey och ikväll har det blivit dags för Annandagshockey på hemmaplan. Vi tog ett snack med Örebro Hockeys huvudtränare Niklas Eriksson inför kvällens match mot Rögle.


Julfirandet är över för Örebro Hockey och under juldagen återsamlades laget i Behrn Arena.

– Vi samlades under gårdagen, skönt att vara tillbaka efter ett lite kortare julfirande. Vi hade ett bra möte där vi kollade igenom senaste matchen mot Skellefteå, vi har klart för oss vad vi behöver förbättra för att vinna. Sedan genomförde vi ett fyspass och en timmes träning på is, säger Örebro Hockeys huvudtränare Niklas Eriksson.

Ikväll väntar klassisk Annandagshockey för Örebro Hockey, då Rögle står för motståndet i hemmaborgen. Historiskt har Örebro Hockey haft problem med just laget från skåne, detta är något som Niklas Eriksson och övriga laget vill ändra på ikväll.

– Vårt fokus är på vår prestation, självklart har vi tittat på detaljer i Rögles spel men vi ska fokusera på vår prestation och det vi kan påverka ikväll. Vi behöver prestera över 60 minuter, då har vi en bra chans att inkassera 3 poäng.

I de senaste omgångarna har Örebro Hocket spelmässigt presterat bra, men inte lyckats vinna och få med sig de så välbehövliga trepoängarna.

– Spelmässigt har vi vi studtals spelat riktigt bra men hockey går ut på att hitta vägar att vinna och det måste vi göra. Rent spelmässigt så är det senaste matchen mot Skellefteå som vi inte är nöjda med, där tycker jag inte riktigt vi kommer upp i nivå. Ikväll är det 3 poäng som gäller och vi har haft ett otroligt stöd av hemmapubliken under säsongen så jag hoppas det kommer mycket folk ikväll.

Inför kvällens match saknas Tom Wandell och Viktor Lodin på grund av sjukdom.

– Vi kommer göra lite förändringar till kvällens match. Tom och Viktor har insjuknat och är inte tillgängliga för spel ikväll. Kalle Olsson och Tyson Spink är tillbaka och förmodligen kommer vi använda Marcus Weinstock som center. Vem som vaktar kassen meddelar vi ca. 2 timmar innan nedsläpp, avslutar Örebro Hockeys huvudtränare Niklas Eriksson.

Örebro Hockey-Rögle, ikväll kl 18.00.
Klicka här för att köpa biljetter från endast 75 kr.