Behrn Fastigheter kliver in som dräktpartner
Publicerad: 2019-08-15
Nyhet
Örebro Hockey är glada och stolta över att kunna presentera Behrn Fastigheter som ny dräktpartner.

Behrn Fastigheter AB är sedan 1907 en lokala hyresvärd i Örebro som erbjuder över 220 000 kvadratmeter att bo och arbeta på. Behrn Fastigheter är ett anrikt familjeföretag som svarar för modern fastighetsvård mot bakgrund av tradition och kunnande hos tre generationer, där den fjärde generationen redan finns i organisationen.

Sedan 1907 har Behrn Fastigheter förvaltat, renoverat, köpt, byggt och utvecklat fastigheter och sitt fastighetsbestånd. Målet är fastigheter med sin egen historia, men med samma gemensamma mål, att vara till nytta för människor och företag. Örebro Hockey är glada och stolta över att kunna presentera Behrn Fastigheter som ny dräktpartner.

– Vi är stolta och glada över att Behrn Fastigheter väljer att kliva in som ny dräktpartner. Behrn Fastigheter är ett starkt varumärke i stan och det känns kul att vi nu kan växla upp vårt redan fina samarbete, säger Örebro Hockeys Försäljningschef Jonas Almqvist.

– Vi är glada att växla upp vårt befintliga samarbete med Örebro Hockey då vi delar deras värderingar och är stolta över vad de gör både på och utanför isen. För oss är det en strategisk del i vår marknadsföring men också viktigt att vara med och stödja hockeyn och den fantastiska gemenskap som den ger oss alla Örebroare, säger Per Johan Behrn, Behrn Fastigheter.

Press & Kommunikation Ludwig Andersson