• Huvudsponsorer

Petr Zámorský klar för Örebro Hockey

31 januari 2015 11:00

Örebro Hockey kan i dag berätta att Tjecken Petr Zámorský är klar för Örebro Hockey. Den 22-åriga backen har tecknat ett kontrakt över våren med klubben och ansluter efter landslagsuppehållet.


– Vi hoppas att vi ska spela länge i vår i och med den position vi skapat oss nu, det innebär match varannan dag och då sliter det hårt på spelartruppen. Därför är denna förstärkning viktig. Petr är en ung spelare som tillhör New York Rangers organisation och har spelat för Tjeckien i samtliga landslag, det är intressant att få in en back som skjuter från höger och som har offensiva kvaliteter. Petr ansluter till laget direkt efter landslagsuppehållet där han representerar Tjeckien tillsammans med Jakub Krejcik och är spelklar till matchen mot Växjö den 10 februari, säger General Manager Pontus Gustafsson.

Petr kommer från spel i finska Blues där han denna säsong spelat 25 matcher och gjort 6 poäng. Han har ett bra skott och skjuter från höger och har representerat Tjeckien i alla landslag. Han kommer ansluta till New York Rangers under sommaren. Kontraktet med Örebro Hockey gäller säsongen ut och han kommer spela i nummer 24.