• Huvudsponsorer

Greg Squires går vidare i karriären – hyllar fansen

15 mars 2017 15:24
NYHET

På onsdagseftermiddagen blev det även klart att Örebro Hockey och Greg Squires går skilda vägar. Örebro Hockey vill givetvis önska Squires stort lycka till i både livet och i karriären."Vi skiljs åt som vänner och jag vill önska klubben och fansen all lycka framöver", säger forwarden.


Läs också: Tre starka kulturbärare stannar i Örebro Hockey

Truppbygget fortsätter att ta form i Örebro Hockey. Nu står det även klart att Örebro Hockeys amerikanske forward lämnar klubben. Niklas Johansson är sportchef i Örebro Hockey och säger så här:
– Båda parter har kommit fram till att gå skilda vägar och jag önskar Greg och hans fina personlighet all lycka till framöver.

Squires:
– Jag vill tacka Örebro Hockey så mycket. Jag har fått mina två första SHL-år här i klubben och fått en viktig erfarenhet med mig. Allt kring Örebro Hockey har varit positivt, och är det fortfarande nu när vi skiljs åt som vänner, säger han och fortsätter:
– Jag önskar både klubben och fansen, med 14-3 i spetsen, all lycka nästa säsong. Örebro Hockey har Sveriges mest lojala fans och har varit som en extra spelare för oss under min tid i klubben. Jag hoppas att de fortsätter kämpa på och att de ökar i antalet medlemmar. Det är 14-3 verkligen värda! Peace n love!

Niklas Johansson om de senaste dagarnas omöbleringar i truppbygget:
– Alla supportrar behöver inte vara oroliga. Uppbyggnaden av det nya laget pågår för fullt bakom kulisserna, säger han.

Hittills i klubbens lagbygge har följande spelare gått vidare i karriärerna:

  1. Julius Hudacek (målvakt)
  2. Bobbo Petersson (back)
  3. Johan Motin (back)
  4. Petr Zamorsky (back)
  5. Peter Andersson (back)
  6. Lucas Lessio (forward)
  7. Martin Johansson (forward)
  8. Greg Squires (forward)