Tisdag Tis 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lördag Lör 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lördag Lör 5 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Lördag Lör 26 November Nov
Tisdag Tis 29 November Nov
Torsdag Tor 1 December Dec
Lördag Lör 3 December Dec
Torsdag Tor 8 December Dec
Lördag Lör 10 December Dec
Lördag Lör 17 December Dec
Tisdag Tis 20 December Dec
Tisdag Tis 3 Januari Jan
Torsdag Tor 5 Januari Jan
Lördag Lör 7 Januari Jan
Torsdag Tor 12 Januari Jan
Lördag Lör 14 Januari Jan
Torsdag Tor 19 Januari Jan
Lördag Lör 21 Januari Jan
Tisdag Tis 24 Januari Jan
Torsdag Tor 26 Januari Jan
Lördag Lör 28 Januari Jan

Örebro Hockeys Podcast: Siim Liivik

22 augusti 2016 19:43

Örebro Hockey åker nu på ett matchläger med tufft motstånd i Slovakien. Därför passar vi på att ta pulsen på ett spektakulärt nyförvärv, hårdingen Siim Liivik.


Örebro Hockey deltar den här veckan i anrika Tatra Cup i Slovakien, där tre tuffa matcher väntar i veckoslutet. En av nyförvärven som får chansen att visa upp sig på riktigt är Örebros nya hårding Siim Liivik, senast i IFK Helsingfors.

Här berättar Liivik om motståndaren som han har en historia med och som han möter redan i första matchen på lägret, om sin uppväxt utan pappa, om hur hans liv förändrades när han blev rappartist och uppträdde inför 100 000 åskådare. Men du får också möta en djupare sida där Siim berättar om hur han kan vakna mitt i natten och skriva ned sina tankar i sitt anteckningsblock vid sängen, om medvetenheten om sitt varumärke på sociala medier och hemligheten till hur han själv fått 22 000 följare på Instagram. Och väldigt mycket mer...

Örebro Hockeys Podcast finns att lyssna på via orebrohockey.se, iTunes och SoundCloud. Podden släpps i regel på måndagar. Programledare är Johan Arvidsson medan Tony Jörtsö står för den tekniska produktionen.

Vem vill du att vi ska intervjua? Tipsa oss om din favorit genom att mejla eller skriva kommentarer på vår Facebook-sida eller på vårt Instagram-konto.