Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Lördag Lör 13 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Onsdag Ons 8 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Lördag Lör 18 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan

Örebro Hockeys Podcast: Siim Liivik

22 augusti 2016 19:43

Örebro Hockey åker nu på ett matchläger med tufft motstånd i Slovakien. Därför passar vi på att ta pulsen på ett spektakulärt nyförvärv, hårdingen Siim Liivik.


Örebro Hockey deltar den här veckan i anrika Tatra Cup i Slovakien, där tre tuffa matcher väntar i veckoslutet. En av nyförvärven som får chansen att visa upp sig på riktigt är Örebros nya hårding Siim Liivik, senast i IFK Helsingfors.

Här berättar Liivik om motståndaren som han har en historia med och som han möter redan i första matchen på lägret, om sin uppväxt utan pappa, om hur hans liv förändrades när han blev rappartist och uppträdde inför 100 000 åskådare. Men du får också möta en djupare sida där Siim berättar om hur han kan vakna mitt i natten och skriva ned sina tankar i sitt anteckningsblock vid sängen, om medvetenheten om sitt varumärke på sociala medier och hemligheten till hur han själv fått 22 000 följare på Instagram. Och väldigt mycket mer...

Örebro Hockeys Podcast finns att lyssna på via orebrohockey.se, iTunes och SoundCloud. Podden släpps i regel på måndagar. Programledare är Johan Arvidsson medan Tony Jörtsö står för den tekniska produktionen.

Vem vill du att vi ska intervjua? Tipsa oss om din favorit genom att mejla eller skriva kommentarer på vår Facebook-sida eller på vårt Instagram-konto.