Ladda ner Örebro Hockeys nya app!
Publicerad: 2016-05-27

Örebro Hockey satsar på isen – och vid sidan om. Nu lanserar vi Örebro Hockeys officiella app!
Ett måste för dig som vill veta allt det senaste om Örebro Hockey. 
– Det känns jätteroligt att äntligen kunna erbjuda Örebro Hockeys supportrar en egen app, säger Johan Arvidsson, kommunikationschef på Örebro Hockey.

Klicka här för att ladda ner Örebro Hockeys app i App Store
Klicka här för att ladda ner appen i Google Play

Sök på Örebro Hockey och tryck på enter så ska appen komma upp för nedladdning. Appen ska fungera i såväl smartphones som på läsplatta. Örebro Hockeys app är givetvis gratis.

Nu är den äntligen här! Örebro Hockeys officiella app – ett måste för dig som vill vara med från början på den spännande resan i SHL med nyförvärv som meriterade forwardsduon Tom Wandell och Joakim Andersson. I Örebro Hockeys app samlas allt från de senaste nyheterna (med push-notiser), till podd-avsnitt, rösta på matchens lirare, restaurangbokningar till hemmamatcherna i Behrn Arena, köpa biljetter och Örebro Hockey-souvenirer, fakta om spelarna, aktuellt spelschema – och väldigt mycket mer.

– Appen är en present till våra supportrar, partners och övriga intressenter. Vi kan inte ta någon för given i den digitala utvecklingen utan måste finnas där alla andra lever sina liv – och det är i mobilen. Nu samlar vi allt om Örebro Hockey i din mobil, i din ficka, säger Johan Arvidsson.

Örebro Hockeys app kommer även att finslipas fortlöpande fram till säsongsstarten av SHL.

– Det finns vissa ikoner och annonsering som vi jobbar fortlöpande med. Men vi är väldigt nöjda med appen och det känns helt rätt att släppa upp den nu för nedladdning!

Vad det gäller Örebro Hockeys tidigare Partnerapp kommer den appen att utgå. Det kommer under sommaren i stället att byggas en specifik ikon i den nya appen för Partners.

Kommunikationschef Johan Arvidsson