• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 20 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Augusti Aug
Fredag Fre 16 Augusti Aug
Tisdag Tis 20 Augusti Aug
Onsdag Ons 28 Augusti Aug
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Söndag Sön 1 September Sep
Fredag Fre 6 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt

Örebro förstärker med två hemvändare

24 april 2013 14:00


Örebro Hockey förstärker upp sitt J20-lag med två hemvändare i form utav Rasmus Rundgren och Felix Scharnke. Båda två spelade förra året i J20 SuperElit och kommer att stärka upp Örebros både defensiva och offensiva spel.

Rasmus Rundgren är en back som kommer senast ifrån Timrå IK. Där har han klättrat upp från J18 till J20. Den gångna säsongen slutade Timrå på en tredjeplats i topp 10-tabellen i SuperElit men åkte ut i åttondelsfinalen mot Luleå. Rasmus spelade 40 matcher under den senaste säsongen.

- Rasmus är en spelare med erfarenhet från SuperElit som kommer hem till sin moderklubb, Örebro. Med sin erfarenhet är det tänkt att han ska vara med och skapa en trygghet i vårt försvar. Han har bra rörlighet och ett bra förstapass.

- Vi behöver få in sådana här spelare och Rasmus kommer höja vår lägstanivå och tillföra stabilitet, berättar junioransvarig och J20:s tränare Martin Filander.

Felix Scharnke har spelat de tre senaste säsongerna i Västerås och vänder, liksom Rasmus, hem till Örebro. Felix har spelat på både J18 och J20 nivå och har över 100 matcher i J20 SuperElit med sig hem i bagaget.

- Felix är en talang som vi har följt under hans år i Västerås. Felix är en smart center som kan spela på flera positioner och är tänkt att vara en utav våra bärande spelare i offensiven.

Martin Filander är väldigt nöjd med de två nyförvärven och påpekar hur viktigt det är med spelare som verkligen vill komma till Örebro nu när man är nykomlingar.

- Det är två positiva killar som verkligen ville komma till Örebro. De kommer passa bra in i gruppen och sådant är jätteviktigt för en nykomling som kommer slå ur underläge. Vi vill hälsa dem varmt välkomna till Örebro Hockey och vi tycker det är jättekul att de kommer och stärker upp vår juniorsatsning, avslutar Martin Filander.

Läs mer om Rasmus Rundgren

Läs mer om Felix Scharnke

Tony Jörtsö
Webbredaktör