• Huvudsponsorer

Fredag Fre 15 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Augusti Aug
Fredag Fre 16 Augusti Aug
Tisdag Tis 20 Augusti Aug
Onsdag Ons 28 Augusti Aug
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Söndag Sön 1 September Sep
Fredag Fre 6 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt

Örebro Hockey bygger om den sportsliga organisationen

4 februari 2019 15:00
Nyhet

Örebro Hockey kan idag meddela att man satsar och bygger om den sportsliga organisationen.


Arbetet för att bredda samt stärka organisation kring den sportsliga verksamheten är i full gång. Idag står det klart att Örebro Hockey kommer rekrytera en ny GM, som har det yttersta ansvaret för den sportsliga verksamheten.

– För att ta ytterligare steg mot den sportsliga delen av vår vision att ”Örebro Hockey skall vara Sveriges bästa ishockeyklubb vad det gäller sportslig kvalitet” så ser vi ett behov av att rekrytera en General Manager. Den huvudsakliga uppgiften för vår nya ”GM” blir att ha det övergripande strategiska ansvaret för Örebro Hockeys sportsliga utveckling, vilket inkluderar både A-laget och Juniorverksamheten samt samordningen mellan dessa. Rekryteringsarbetet är i uppstartsfasen och planeras vara genomfört under första halvåret 2019, säger Örebro Hockeys VD Mikael Johansson.

Samtidigt kommer Niklas Johansson fortsätta som Sportchef för A-laget i ytterligare två år. Niklas kommer att vara verksam under Örebro Hockey nya GM.

– Niklas Johansson kommer även i fortsättningen att arbeta vidare med ansvar för A-laget och han har en värdefull erfarenhet med sig i denna roll och även ett väl utvecklat kontaktnät, kommenterar Mikael Johansson.

Det står även klart att Örebro Hockey tillsätter Magnus Löwdahl som junior/utvecklingsansvarig från och med 1 maj 2019. Idag har Jörgen Hägg rollen som junior/utvecklingsansvarig samt huvudtränare för J20. Denna tjänst delas nu upp för att bredda verksamheten ytterligare.

– Vi är mycket tacksamma att Magnus Löwdahl vill ta det operativa ansvaret för juniorverksamheten fr.o.m. säsongen 19/20. Magnus har en bred erfarenhet både som ledare i det lokala näringslivet, men också som ledare inom hockeyn. Magnus brinner verkligen för utvecklingen av ledare och spelare, samt att han har stor erfarenhet av hockeyn lokalt/regionalt efter olika roller inom bl.a. BIK Karlskoga, IFK Hallsberg och Örebro Hockey, avslutar Mikael Johansson.