Stark första period la grunden för tolfte raka segern mot Leksand
Publicerad: 2021-02-02
Efter match
Örebro Hockey besegrade Leksand på bortaplan under tisdagskvällen.

Veckans första match spelades under tisdagen då Örebro Hockey reste till Dalarna för att ta sig an Leksand. Örebro kom redo för spel och gick på knock direkt i den första perioden. Resultattavlan visade 4-1 till Örebro efter tjugo spelade minuter och efter det kunde aldrig hemmalaget resa sig. Örebro kunde bärga veckans första seger och tolfte raka segern mot Leksand. Slutresultatet skrevs till 5-1 och Örebros mål gjordes av Chrisopher Mastomäki, Rodrigo Abols x2 och Ludvig Rensfeldt x2.

Jonas Arntzen vaktade Örebromålet och stoppade 24 av 25 skott.

Leksand IF-Örebro Hockey 1-5 (1-4, 0-0, 0-1)
Första perioden: 0–1 (1.00) Christopher Masomäki (Linus Öberg, Nick Ebert), 0–2 (11.32) Rodrigo Abols (Borna Rendulic, Josh Ho-Sang). 1–2 (13.08) Carter Ashton (Emil Heineman, Otto Paajanen), 1–3 (16.13) Ludvig Rensfeldt (Oliver Eklind, Joonas Rask), 1–4 (17.50) Rodrigo Abols (Rasmus Rissanen, Daniel Muzito-Begenda).