Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Onsdag Ons 8 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Lördag Lör 18 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Tisdag Tis 25 Januari Jan
Torsdag Tor 27 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Söndag Sön 30 Januari Jan
Tisdag Tis 1 Februari Feb
Torsdag Tor 3 Februari Feb
Lördag Lör 5 Februari Feb
Torsdag Tor 17 Februari Feb
Lördag Lör 19 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Söndag Sön 27 Februari Feb

Elias Ekström stannar till 2025

13 oktober 2021 13:00
Nyhet

Årets första kontraktsförlängning. Örebro Hockeys forward Elias Ekström har idag skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig över säsongen 2024/25.


Elias kom till Örebro Hockey och spel i U16 som 15-åring. Elias har sedan gjort resan genom hela juniorverksamheten och upp i A-laget. Under förra säsongen slog sig Elias in i truppen på allvar då det blev 28 matcher i SHL. Med Hällefors som moderklubb är Elias en lokal spelare som i år startat säsongen starkt. Åtta matcher in på säsongen har Elias noterats för fyra assistpoäng och bildat en stark kedja med Oliver Eklind och Rodrigo Abols. Idag står det klart att den 20-årige forwarden har skrivit på ett längre avtal med Örebro Hockey.

– Vi är väldigt glada att skriva ett längre avtal med Elias. En kille från regionen som har gjort en häftig resa i vår verksamhet. Elias är en väldigt smart spelare och har extremt bra blick för spelet. Elias har startat säsongen starkt och vi ser honom som en viktig spelare över en lång tid framöver. Det ska bli kul att följa Elias fortsatta framfart i Örebrotröjan, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Johansson.

– Det känns jättebra att fortsätta min resa i klubben. Jag har varit här sedan juniortiden och trivs väldigt bra. Nu ska jag fortsätta jobba hårt och utvecklas för att nästa steg, säger Elias Ekström.

Elias Ekström
Ålder: 20 år
Moderklubb: Hällefors IK
Längd: 178 cm
Vikt: 77 kg
Aktuellt: Nytt kontrakt över säsongen 2024/25