• Huvudsponsorer

Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Idag 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Tisdag Tis 26 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan

Oak Consulting kliver in som Talangpartner

7 oktober 2019 13:15
Nyhet

Örebro Hockey presenterar stolt Oak Consulting som ny Talangpartner.


– Vi på Örebro Hockey är stolta över att kunna presentera vår första Talangpartner, Oak Consulting. Otroligt kul att vi tillsammans med Oak Consulting har hittat detta typ av samarbete som kommer ge oss bättre möjligheter att utbilda och utveckla våra talangfulla juniorer och ungdomar. Vi tror på ett fint och långsiktigt samarbete där exponeringen tillsammans med möjligheten att delta i Örebros attraktivaste affärsnätverk kommer leda till en vinst för bägge parter, säger Örebro Hockeys Försäljningschef Jonas Almqvist.

– Vi på Oak brinner för utveckling och därför känns det bra att kunna vara med i Örebro Hockeys utvecklingsverksamhet. Vi ser stora likheter med att utveckla en bra hockeyverksamhet och ett framgångsrikt företag. Precis som ett företag handlar det om att prestera i det korta perspektivet samtidigt som man vill utvecklas, sett ur ett långt perspektiv. Trainee och talangprogram i näringslivet är ett sätt som ligger i linje med utvecklingslagens verksamhet i en elithockeyförening. Vi har tagit med oss våra erfarenheter från idrotten till näringslivet och nu vill vi ge tillbaka våra erfarenheter till idrotten, vilket känns väldigt bra. Vi ser fram emot en spännande säsong resultatmässigt men framförallt utvecklingen av spelare och ledare på längre sikt, säger Per-Michael Welander på Oak Consulting.

Vill ditt företag stärka sitt varumärke och bli Talangpartner till Örebro Hockey? Tveka då inte att kontakta Henrik Johansson via mail [email protected] eller telefon 073-0804088.