• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar

Oak Consulting kliver in som Talangpartner

7 oktober 2019 13:15
Nyhet

Örebro Hockey presenterar stolt Oak Consulting som ny Talangpartner.


– Vi på Örebro Hockey är stolta över att kunna presentera vår första Talangpartner, Oak Consulting. Otroligt kul att vi tillsammans med Oak Consulting har hittat detta typ av samarbete som kommer ge oss bättre möjligheter att utbilda och utveckla våra talangfulla juniorer och ungdomar. Vi tror på ett fint och långsiktigt samarbete där exponeringen tillsammans med möjligheten att delta i Örebros attraktivaste affärsnätverk kommer leda till en vinst för bägge parter, säger Örebro Hockeys Försäljningschef Jonas Almqvist.

– Vi på Oak brinner för utveckling och därför känns det bra att kunna vara med i Örebro Hockeys utvecklingsverksamhet. Vi ser stora likheter med att utveckla en bra hockeyverksamhet och ett framgångsrikt företag. Precis som ett företag handlar det om att prestera i det korta perspektivet samtidigt som man vill utvecklas, sett ur ett långt perspektiv. Trainee och talangprogram i näringslivet är ett sätt som ligger i linje med utvecklingslagens verksamhet i en elithockeyförening. Vi har tagit med oss våra erfarenheter från idrotten till näringslivet och nu vill vi ge tillbaka våra erfarenheter till idrotten, vilket känns väldigt bra. Vi ser fram emot en spännande säsong resultatmässigt men framförallt utvecklingen av spelare och ledare på längre sikt, säger Per-Michael Welander på Oak Consulting.

Vill ditt företag stärka sitt varumärke och bli Talangpartner till Örebro Hockey? Tveka då inte att kontakta Henrik Johansson via mail [email protected] eller telefon 073-0804088.