Kalle Olsson förlänger till 2023
Publicerad: 2021-03-24
Junior
Kalle Olsson fortsätter som huvudtränare för J18 i minst två år till.

Som spelare var Kalle Olsson en stor publikfavorit i Örebro Hockey. Med sitt uppoffrande spel var Kalle en pålitlig spelare under 7 säsonger i Örebrotröjan. När Kalle avslutade spelarkarriären tog han steget in i tränarrollen och har sedan säsongen 2019/20 varit huvudtränare för Örebro Hockey J18. Nu står det klart att Kalle fortsätter i minst två år till. Det nya avtalet sträcker sig över säsongen 2022/23.

– Vi är väldigt glada över att kunna fortsätta arbeta med kontinuitet i hela verksamheten. Kalle är en viktig pusselbit i juniorverksamheten och vi är väldigt nöjda med det jobb han gör. Med sitt stora engagemang samt driv att utveckla våra unga spelare känns det tryggt att Kalle blir kvar i minst två till, säger Örebro Hockeys General Manager Stefan Bengtzén.

– Jag är jätteglad över att fortsätta i minst två till. Jag trivs väldigt bra i rollen som tränare och att arbeta med våra talanger. Vi har ett starkt team i juniorverksamheten och jag ser fram emot att få möjligheten att fortsätta utvecklas i den här miljön, säger Kalle Olsson.

Press & Kommunikation Ludwig Andersson