Örebro Hockeys Podcast: Mikael Fahlander
Publicerad: 2016-05-09

Det har varit tyst runt Mikael Fahlander i några år nu. Men prata kan han fortfarande. Möt Örebro Hockeys tidigare ordförande och storsponsor i en resa tillbaka i tiden.

Ladda ner Örebro Hockeys nya app här!

I Örebro Hockeys Podcast möter vi bland andra intressanta spelare och ledare – från då och nu. Den här måndagen gör vi en resa några år bakåt i tiden till epoken i division 1 och den tidens profiler som då fanns i klubben.

Mikael Fahlander var både ordförande och storsponsor på den tiden. Nu följer han laget som alla andra med stort engagemang – men med lite lugnare arbetstempo och lägre tonläge. Men prata kan han fortfarande. 

Podden valde därför att ta pulsen på Fahlander och diskutera dåtidens Örebro Hockey-stjärnor med Jonas Almqvist i spetsen, Fahlanders lyxiga elbil och när han plötsligt dök upp i tv-serien Solsidan.
Och självklart en hel del annat.

Örebro Hockeys Podcast finns att lyssna på på orebrohockey.se, iTunes och SoundCloud. Podden släpps i regel på måndagar. Programledare är Johan Arvidsson medan Tony Jörtsö står för den tekniska produktionen.

Vem vill du att vi ska intervjua? Tipsa oss om din favorit genom att mejla eller skriva kommentarer på vår Facebook-sida eller på vårt Instagram-konto.

Kommunikationschef Johan Arvidsson