Örebro Hockeys Podcast: Malin Bjurling
Publicerad: 2016-06-13

Hon är 28 år och har fött ett nytt barn varje år de tre senaste åren. Möt spelarfrun Malin Bjurling som berättar om ett liv långt bort från glamour och lyx. Hur livet som inflyttad småbarnsförälder många gånger kan vara ett komplext pussel att lösa. 

Malin är gift med Örebro Hockeys forward Kalle Olsson och hon är nu inne på sitt fjärde raka år som mammaledig. Tre barn på lika många år och rejäla utmaningar när sambon är hockeyproffs och stundtals befinner sig på roadtrip och på andra intensiva matchperioder. Men Malin Bjurling klagar inte. Varken hon eller Kalle är sådana som personer. Här berättar hon om en sida om hockeylivet som sällan uppmärksammas, Kalles utdragna ovilja att byta bort Olsson i efternamn, den egna elitkarriären som slutade med ett trasigt knä och sonen som redan startat sin hjärnskakningshistorik – trots att han inte börjat med ishockey än. 

Örebro Hockeys Podcast finns att lyssna på via orebrohockey.se, iTunes och SoundCloud. Podden släpps i regel på måndagar. Under juli månad kommer podden ta semester. Programledare är Johan Arvidsson medan Tony Jörtsö står för den tekniska produktionen.

Läs också:
Ladda ner Örebro Hockeys nya app här!

Vem vill du att vi ska intervjua? Tipsa oss om din favorit genom att mejla eller skriva kommentarer på vår Facebook-sida eller på vårt Instagram-konto.

Kommunikationschef Johan Arvidsson