A-lagskontrakt för Elias Ekström
Publicerad: 2021-01-12
Nyhet
Örebro Hockey har idag skrivit A-lagskontrakt med Elias Ekström.

Elias Ekström kom till Örebro Hockeys juniorverksamhet 2016. Den 19-årige forwarden från Hällefors har sedan gjort resan genom juniorverksamheten och upp i A-laget. Under säsongen 2020/21 har Elias slagit sig in i A-laget och på 20 matcher har han noterats för två mål och tre assist. Örebro Hockey är idag glada över Elias har skrivit på ett A-lagskontrakt som sträcker sig över säsongen 2021/22.

– Det känns jättebra att vi har gjort klart med Elias. En kille från länet, som har gjort resan i vår juniorverksamhet och verkligen visat att han hör hemma i SHL. Vi tror väldigt mycket på Elias och ser framemot att följa hans fortsatta utveckling i vår miljö, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Johansson.

– Först och främst är jag imponerad över hur Elias har klarat av att ta steget från juniorhockey till seniorhockey. Han är väldigt spelbegåvad, läser spelet bra och han vet alltid vad han ska göra när han får pucken. Det är så klart extra roligt när en kille från vår juniorverksamhet tar det här klivit och det känns inspirerande att få fortsatta jobba vidare med Elias, säger Örebro Hockeys Huvudtränare Niklas Eriksson.

– Det är så klart en pojkdröm att skriva på sitt första A-lagskontrakt. Jag trivs jättebra i klubben och jag ska fortsätta jobba hårt för att ta nästa steg, säger Elias Ekström.

Kontraktet med Elias Ekström sträcker sig över säsongen 2021/22.

Press & Kommunikation Ludwig Andersson