Örebro Hockeys Podcast: Marcus Weinstock
Publicerad: 2016-03-07

Trotjänaren Marcus Weinstock är gäst i det tredje avsnittet. Här pratar han slutspelskänsla, minns kultspelaren som fick ta hand om tvätten en säsong, berättar om konsten att få barnen att samarbeta på väg till förskolan – och väldigt mycket mer! 

Marcus Weinstock har varit med på stora delar av Örebro Hockeys snabba resa. I Örebro Hockeys Podcast berättar han bland annat om hur Peter Andersson som tränare fick honom att höja sig, hemligheten bakom det giftiga dragskottet och det många gånger tuffa pusslet att få ihop livet som småbarnsförälder med hockeyspelandet i en av världens bästa ligor. Marcus Weinstock pratar även flugfiske, sitt udda efternamn, golf och tankarna om att eventuellt bli tränare när karriären är över. 

Örebro Hockeys Podcast finns att lyssna på på orebrohockey.se, iTunes ochSoundCloud. Den kommer till en början att dyka upp med ojämna mellanrum så håll utkik. Programledare är Johan Arvidsson medan Tony Jörtsö står för den tekniska produktionen.

Avsnittet spelades in inför sista grundseriematchen på hemmais mot Skellefteå på lördagen. 

Pst! Podcasten ligger i samma RSS-feed som våra Sommarprat-avsnitt.

Vem vill du att vi ska intervjua? Tipsa oss om din favorit genom att mejla eller skriva kommentarer på vår Facebook-sida. Just nu är legendaren Lars ”Mozart” Andersson storfavorit tillsammans med spelarna Henrik Löwdahl och Julius Hudacek.

Kommunikationschef Johan Arvidsson