Robert Leino klar för två nya år
Publicerad: 2023-02-01
Nyhet
Idag står det klart att Robert Leino stannar i Örebro Hockey. Det nya avtalet sträcker sig över säsongen 2024/25.

Robert Leino kom till Örebro inför säsongen 2020/21 och är nu inne på sin tredje raka säsong i klubben. "Bobby" har blivit en viktig spelare både på isen och vid sidan av under de senaste säsongerna. I måndags blev "Bobby" tillsammans med landsmannen Rasmus Rissanen uttagen att representera Finland i Beijer Hockey Games. Idag är Örebro Hockey glada över att kunna meddela att "Bobby" stannar i Örebro över de två kommande säsongerna.

– Vi är jätteglada att Leino väljer att fortsätta sin hockeyresa hos oss i Örebro. "Bobby" som vi kallar honom är en laglojal spelare som är väldigt användbar i olika spelformer. "Bobby" är i en bra ålder och vi tror att han kan ta ytterligare steg. Under åren hos oss har han både spelat center och på en kant vilket vi ser som ett stort plus. Vi tror väldigt mycket på "Bobby" och vi ser fram emot att fortsätta jobba med honom under de två kommande säsongerna, säger Örebro Hockeys GM Stefan Bengtzén.

– Mitt första alternativ har hela tiden varit att fortsätta i Örebro och det känns jättebra att allt är klart nu. Jag och min familj trivs väldigt bra här och jag älskar att spela i Behrn Arena. Jag tycker att vi som lag tar steg framåt hela tiden och jag vill vara med och bidra till att vi tillsammans når framgång, säger Robert Leino.

Nästa hemmamatch
Torsdag kl 19:00
Örebro-Frölunda
Ståplatsbiljetter från 100 kr.
Sittplatsbiljetter från 150 kr.

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson