Välkommen, William Wikman!
Nyhet2022-04-26
Idag välkomnar vi forwarden William Wikman till Örebro Hockey.

William ansluter närmast från spel i Västerås i HockeyAllsvenskan. Under den gångna säsongen noterades den hårt arbetande forwarden för 32 poäng på 42 matcher. William har IFK Täby som moderklubb och representerande först Djurgården innan flyttlasset gick till Leksand. Efter att ha gått igenom Leksands juniorverksamhet blev det spel i HockeyAllsvenskan och SHL med Leksand. Efter fyra raka säsonger i Västerås väntar nu spel i SHL med Örebro Hockey för den 24-årige forwarden. Det nya avtalet med Örebro Hockey sträcker sig över säsongen 2023/24.

– William är spelare som vi har följt under en tid och vi är glada att kunna välkomna honom till Örebro. Vi gillar Williams karaktär och det hårda arbete som han bidrar med varje dag. William är i en bra ålder och det ska bli spännande att följa hans fortsatta utveckling i vår miljö, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Johansson.

– Sjukt spännande och jag känner mig väldigt taggad på att komma till Örebro. Jag har hört mycket gott om klubben och jag ser framemot att träffa laget imorgon, säger William Wikman.

William Wikman
Ålder: 24 år
Position: Forward
Skjuter: Vänster
Längd: 180 cm
Vikt: 85 kg
Moderklubb: IFK Täby
Aktuellt: Kontrakt över säsongen 2023/24

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson