Örebro Hockeys Podcast: Bobbo Petersson
Publicerad: 2016-04-11

Han vägrade lyssna till sitt eget namn och valde ett nytt i stället. Nu berättar Bobbo Petersson om psykningarna från NHL-stjärnan när tänder och rygg gick sönder i samma match. Och varför Bobbos lärare beordrade honom återkommande att lämna klassrummet – för att springa runt skolan. 

Han är besatt av kaffe och väldigt lik sin hund. Åtminstone finns det likheter i personligheterna mellan backen från Blekinge och den japanska akitan. Med skräddarsydda frågor från mamma ”Nettan” överraskar Örebro Hockeys Podcast Bobbo Petersson i det här avsnittet.

Podden passar även på och lyfter på hatten och tackar för de 6 000 lysningarna som varit hittills. Den streamade avsnitten har lyssnats från er i mer än 107 länder. Fortsätt gärna dela vår podd i sociala medier och hjälp oss att växa – så fler kan lära känna folket i och runt Örebro Hockey.

Örebro Hockeys Podcast finns att lyssna på på orebrohockey.se, iTunes och SoundCloud. Podden släpps i regel på måndagar. Programledare är Johan Arvidsson medan Tony Jörtsö står för den tekniska produktionen.

Pst! Podcasten ligger i samma RSS-feed som våra Sommarprat-avsnitt.

Vem vill du att vi ska intervjua? Tipsa oss om din favorit genom att mejla eller skriva kommentarer på vår Facebook-sida eller på vårt Instagram-konto.

Kommunikationschef Johan Arvidsson