Förlust i genrepet
Publicerad: 2023-09-07
Efter match
Örebro fick se sig besegrade av Linköping i försäsongens sista match. Slutresultatet i Behrn Arena skrevs till 1-2.

Försäsongen är nu över för Örebros del. I genrepet på hemmaplan startade hemmalaget piggt och Jonathan Lekkerimäki presenterade sig för hemmapubliken med ett riktigt klassavslut i spel fem mot fyra. Örebro var i förarsätet efter tjugo spelade minuter men i den andra perioden tog Linköping över och Jhonas Enroth höll Örebro kvar i matchen med flertalet stora räddningar. En storspelade Enroth skulle inte hjälpa till slut. I den tredje perioden gjorde gästerna två snabba mål och i och med det fick Örebro avsluta försäsongen med en förlust.

Lite drygt tvåtusen personer var på plats i Behrn Arena under torsdagskvällen, stort tack till alla som var på plats. Nu startar uppladdning till en ny SHL-säsong och premiären om en vecka.