Rasmus Rissanen stannar till 2024
Publicerad: 2021-11-19
Nyhet
Örebro Hockey kan idag presentera ytterligare en kontraktsförlängning. Rasmus Rissanen har skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig över säsongen 2023/24.

Rasmus Rissanen anslöt till Örebro Hockey 2018 och är nu inne på sin fjärde säsong i klubben. Med sitt stabila spel från backplats har Rasmus vuxit ut till en viktig spelare och en general i försvarsspelet. Rasmus fyllde i somras 30 år och har en bred erfarenhet från spel i NHL, AHL och KHL. Idag står det klart att resan i Örebro fortsätter över säsongen 2023/24.

– Jättekul att vi lyckas förlänga kontraktet med Rasmus. Under sina år hos oss har Rasmus tagit stora steg och vi ser Rasmus som en väldigt viktig del i vårt lag. Rasmus har sina styrkor i det defensiva spelet men vi ser även en uppsida i spelet med puck och vi gillar verkligen hur han har startat årets säsong. Nu ska det bli kul att fortsätta jobba tillsammans för att utvecklas ytterligare, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Johansson.

– Det känns helt rätt att stanna i Örebro. Jag och familjen trivs verkligen i staden och klubben vilket är en viktig del. Jag tycker att jag har haft en bra utveckling under min tid här och det ska bli spännande att fortsätta den resan, säger Rasmus Rissanen.

Rasmus Rissanen
Ålder: 30 år
Moderklubb: KalPa
Längd: 191 cm
Vikt: 98 kg
Aktuellt: Nytt kontrakt över säsongen 2023/24

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson