NHL-meriterad forward klar för Örebro Hockey
Publicerad: 2019-07-27
Nyhet
Idag står det klart att den NHL-meriterade forwarden Kerby Rychel, 24 år, har skrivit på ett ettårskontrakt med Örebro Hockey.

Kerby Rychel kommer närmast från spel i AHL och Stockton Heat. Forwarden noterades även för 2 matchen i NHL och Calgary Flames. Kerby har dubbelt medborgarskap, både kanadensiskt och amerikanskt. Trots sin unga ålder har den 24-årige forwarden hunnit med 43 matcher i NHL och 289 matcher i AHL. 2013 draftades Kerby i första rundan som spelare 19 av Columbus Blue Jackets. Idag står det klart att Kerby ansluter till Örebro Hockey.

– Jättekul att vi får in Kerby. Jag har haft koll på honom ett tag och är väldigt glad över att det nu är klart. Kerby en talangfull spelare i en väldigt bra ålder och som jag ser ytterligare utvecklingspotential i. Vi får in en forward med bra karaktär och som jobbar stenhårt. Kerby vet hur man trycker dit puckarna och hans ambition är att ta sig tillbaka till NHL, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Johansson.

Kontraktet med Kerby sträcker sig över säsongen 2019/20. Kerby kommer vara på plats och ansluta till laget i början av augusti.

Med ett säsongskort missar du inga hemmamatcher i Behrn Arena. Klicka här för mer information om hur du säkrar ditt säsongskort till säsongen 2019/20.

Press & Kommunikation Ludwig Andersson